fredag 4 november 2011

♥ Kan själv, lyxmackor & pyjamastårar ♥

Sparven har börjat klä på sig ytterkläderna själv när hon ska gå ut. Vissa mornar är det lite stressigt att låta henne fixa och trixa själv men de gånger hon verkligen får tid på sig så går det faktiskt ganska bra :)

Allt går bra fram till mössan, som är svår att fixa till när man redan har vantar på händerna :) Och så avsaknaden av byxor förstås ;) Men annars blev det rätt! Mamma Mia hjälpte bara till att trä i dragkedjan rätt i jackan, efter hennes många egna envisa försök ♥ För hon KAN SÄLL! Faktiskt :)

Idag är vi hemma lediga från jobb och dagis. Mamma Mias fantastiska chefer & kollegor bjöd på en ledig dag för att visa sin uppskattning. Det är inte utan att man blir lite rörd. För vad är mer generöst att ge bort till en arbetande mamma än just tid?

Så idag har vi en mysdag hemma, Sparven & jag. Vi sov länge i morse och åt en riktig lyxfrukost, vilket bla innebär att mamma Mia har tid till att skära upp en tomat till Sparvens mjukostmackor ;) "Vad vill du ha på mackan?" frågar vi varje morgon och svaret är allt som oftast "Mackost å toat".

Favoriten från Fjällbrynt...

... helst på Fazer´s Frökusar! :)

Och så gärna några skivor tomat
- då är det riktig lyxfrukost för Sparven!

Just nu tittar vi på Nicke Nyfiken och efter lunch blir det en promenad i höstlöven. Kanske tar vi en tur till ett köpcentrum för att hitta pyjamasen med stort P till Sparven. Det är en pyjamas med en supersöt liten häst på som hon förälskat sig i men den är slut överallt i hennes storlek :( Söta lilla unge vad ledsen hon var igår på Lindex, när hon fick lämna ifrån sig pyjamasen som var alldeles för stor för henne... Hon kramade den hårt innan hon lät mig hänga upp den igen. När vi gick därifrån trillade det äkta tårar nedför kinderna ♥ Vi måste ju bara hitta den där pyjamasen!

Kramelurer
Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar