onsdag 7 september 2011

♥ Namnmärkta ljuddämpare & lugg med glugg ♥

På förskolan ska Sparvens nappar vara namnmärkta, så att de inte blandar ihop barnens fina nappar såhär i förkylningstider. Sparven vill bara använda Mam´s nappar som heter "Air" och "Original", vilket är ett bekymmer när mamma Mia kommer med sin märkpenna och ska skriva Sparvens namn på skölden... För Mam´s nappar är smutsavvisande och behandlade på ett sätt som gör att inte ens den bästa permanent-marker-pennan i hela världen fäster på dem! Och att beställa ett paket med hela 6 stycken namnmärkta nappar från Mam´s hemsida, känns lite i överkant när vi bara behöver max 2-3 stycken... Så då kom mamma Mia på en idé ;) Klistermärken med hennes namn på, kan det fästa tro?

Trolleri, trollera och lite simsalabim... Nu har Sparven två - inte bara namnmärkta utan också helt unika - nappar med sitt fina namn på! :)

Jag försökte klippa Sparven igen på egen hand idag. Än så länge är det bara jag som varit och naggat i hennes blonda kalufs men jag tror att det börjar bli dags att hitta ett proffs på barnklippning nu... Myrorna i Sparvens byxor kryper omkring överallt och gör det svårt för henne att sitta eller stå stilla. Så det blev kanske inte världens jämnaste lugg men nu är åtminstone topparna inte så slitna längre :)

Man tänker kanske inte så mycket på den där gluggen i luggen? Och hon har ju nästan alltid tofs(ar) ändå ;)

Jag hade en liten förhoppning om att kunna lämna Sparven på dagis imorgon och själv kunna gå och jobba... Men som det ser ut idag så blir det nog inte så. Hon är fortfarande sådär underbart sjukgnällig och trivs med att ha Vovven och nappen nära till hands. Hon hostar fortfarande men som ett lite mindre monster nu ;) och näsan rinner konstant. Jag måste ändå säga att hon är himla duktig som själv hämtar toapapper och torkar sig om näsan när det blir lite för snorigt :) Stor tjej...

Eftersom hon sover lite extra mycket just nu och det dessutom ösregnar ute, så ska jag passa på att lägga upp lite auktioner på Tradera.

Nån som vill köpa ett par sprillans nya herrjeans från J Lindeberg, modell Johan, i storlek 32/34, butikspris ca 1200 kronor? ;)

Kramelurer
Mia

1 kommentar:

  1. Vilken fantastisk idé med klistermärke på nappen. Tack för tipset ;))

    SvaraRadera