tisdag 25 oktober 2011

♥ Trixigt mätande & Feng Shui-sömn ♥

Vi möblerade om i Sparvens rum i helgen, efter att äntligen ha kommit iväg och shoppat en fin och smart garderob till henne. Jag blev ju till slut tokig på alla kläder som låg överallt och Sparven verkade inte tycka om att leka i sitt eget rum längre. Så vi satte fast takbågarna på bilen och åkte till Ikea... Efter mycket mätande, trixande och bärande, kom vi hem med en Pax dubbelgarderob i vitlaserad ek. Vi inredde den med en klädstång, två hyllor och fyra fina lådor i ek. Och tänka sig - vi fick plats med ALLA hennes kläder! Och Sparven har m y c k e t kläder... :)

Tyvärr missade vi gångjärnen till dörrarna (informationen kring dessa var väl inte den bästa, så att säga...) så garderoben är inte komplett än. Ni får hålla tillgodo med Ikeas produktbild så länge, så får ni en riktig bild från hennes rum sen när allt är komplett :)

Hur som helst... Efter att vi fått ordning i hennes rum vill hon nu självmant gå upp dit och leka på kvällarna :) Hon pysslar med alla sina leksaker, pusslar, ritar och lyssnar på musik. Precis som det ska vara. Jag är så himla nöjd med alla förändringar som en enda garderob förde med sig i vår tillvaro :)

Sängen fick en ny placering i hörnet vid fönstret. Är det bara jag som inbillar mig eller har hon faktiskt sovit bättre, längre och mer harmoniskt i två nätter? Är det Feng Shui måntro? ;)

På köpet har hon upptäckt "nya" grejer & leksaker i sitt rum, som liksom kom fram i dagens ljus när vi fick ordning. Här kramas hon med sin kaninkudde från Hemtex :)

Fokuserat pyssel ♥

Och så hittade vi ett pussel som vi nu kan lägga undan,
eftersom det var alldeles för lätt enligt Sparven ;)

Sparven har för övrigt kommit in i en ny fas där hon har skippat nappen, är glad, pigg, leker, skrattar och ler - till 98% av sin vakna tid :) Det innebär också att vi är mer synkade med varann, hon och jag. Extra uppskattat en sån här vecka då pappa Martin är bortrest. Om hon har gått igenom en utvecklingsfas, varit allmänt trotsig eller gått omkring med konstant ont i magen i över en månads tid, det får vi nog aldrig veta... Men den här nya fasen är något som gärna får vara länge ♥

Tack älskade lilla Sparv ♥

Kramelurer
Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar