fredag 21 oktober 2011

♥ Energitankning med tuppar & bullar ♥

Eftersom Sparven sover väldigt oroligt på nätterna just nu, så går vi omkring och är konstant trötta. På Sparven märks det på nappigheten. Mamma Mia blir på dåligt humör, får huvudvärk och orkar inte hålla ögonen öppna på tåget till & från jobbet. (Dags att ta med sig kudden snart tror jag...) Men pappa Martin är Stålmannen. Tur att nån orkar med den rollen ;)

Vi är så tacksamma för det, pappa ♥

Vi försöker faktiskt tanka energi på helgerna, med hjälp av frisk luft, sol och familjetid. I Söndags gjorde vi för första gången ett besök på ÖverJärva Gård. Framför allt för att Sparven skulle få titta på djuren men även för att få en skön dos av höstmys i den färgsprakande naturen.

Sparven & Vovven kikade på fåren genom gärdsgården

Sparven, Vovven & pappa Martin myste i höstsolen

Sparven fick (nästan) välja kläder helt själv på morgonen och blev överlycklig när hon fick ha sin fina vita väst från förra hösten :) De gula/rosa "Dummibubblarna" med Mumintrollet skulle hon gärna ha på sig varje dag om hon fick ;)

"Hallå, är det nån hemma här?"

"Eej Puppen!" :)

"Mamma, får Puppen komma ut och leka?"

"Varför inte?"

"Okej, hej då Puppen!"

På caféet fanns det kardemummabullar som var lika stora som Sparven!

Det var nog både det ena och det andra onyttiga i den bullen...

... för Sparven smaskade och sa "Gott gott gott" ;)

På väg tillbaka till bilen så klappade Sparven sig på magen och sa:
"Bulle! Pappa bära?" ;)

Vi tyckte att det var ett mysigt besök på ÖverJärva Gård... Men trots den goda bullen, så tycker vi faktiskt bättre om Bögs Gård med alla söta djurungar, smådjur, stora traktorer och möjligheterna att få klappa & mata djuren. Om Sparven själv får välja... ;)

Kramelurer
Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar